dinsdag 26 maart 2013




Hallo allemaal,

We hebben een gezellige paasworkshop achter de rug. Met mijn vaste groepje hobbyvriendinnen. Vooral bovenstaand doosje was een succes. Lekker gevuld met chocolade eitjes (o wat slecht voor de lijn, maar lekker!!) ging het na bestempeld te zijn graag mee naar huis.
Ik verzuim deze keer even om alle materialen te vermelden. Het project spreekt wel voor zich.

Toen hebben we ook nog een kaart gemaakt.
Met de leuke sizzlits takjes en blaadjes werd ook dat een succes.



Op vrijdag 22 maart zijn we met de bus naar Frankfurt am Mainz geweest, waar het Europese kantoor van Stampin Up is gevestigd. 's Morgens om half 8 gingen we de deur uit om eerste in Gouda een vriendin op te halen. Dan samen naar Velp gereden waar de bus op ons wachtte. Die was toen al langs twee andere opstapplaatsen geweest. De reis per bus duurde 3,5 uur. Onderweg werd kort gestopt om koffie met cake te gebruiken.

Toen we in Frankfurt am Mainz kwamen bij het kantoor stond Damir ons al op te wachten.
Ze hadden een lunch voor ons besteld die we graag gebruikten, de reis had ons wel hongerig gemaakt. Daarna werden we in drie groepen rondgeleid door het kantoor (we waren met 30 mensen, zoveel bezoek was er nog nooit in en keer geweest).
Zo kwamen we in een kamer waar degene werkte die het meest te benijden was, zij had alles in haar kamer wat Stampin Up had, omdat zij alles klaar moest maken voor conventies.
Boven de tekst zie je het kantoor van Stampin Up in Amerika en hieronder het allereerste kantoor dat al snel te klein werd.


Hieronder een foto van alle medewerkers op kantoor. Het kantoor besloeg ook maar 80 m2.
De jonge man vooraan werkte hier pas enkele dagen en wist niet wat hem overkwam.


Hieronder zie je Damir aan zijn werkplek, Damir is de enige die Nederlands spreekt.


De foto hieronder geeft de "Statement of the heart" van Stampin Up weer en hoe alles met elkaar verweven is. Dit stond op de muur in de gang.


Ook gingen we naar de opslag waar de pakketten werden samengesteld en klaargemaakt voor verzending. Ik hoef natuurlijk niet te vertellen dat dit het Walhalla was. Hier 2 minuten gratis winkelen!!



Daarmee sloot ons bezoek en stond de bus al weer op ons te wachten. We zaten vol indrukken en moesten nog 3,5 uur terug naar Velp. Ik denk dat menigen zijn oogjes even dicht heeft gehad op de terugreis. Het was een geweldige ervaring.


Afgelopen zaterdag hebben we een make and take gedaan en bovenstaande giftwrapper gemaakt. Er kan een Merci in.
Dat was het weer voor vandaag. Ik liep een beetje achter op de blog, daarom enkele verhalen na elkaar. Volgende keer wordt de blog weer als vanouds bijgehouden.

Tot horens allemaal!


1 opmerking:

  1. Ha die José,

    Ik vind je paasmandje zo leuk en jammer dat je workshop van de pasen al geweest was.
    Door je foto's heb ik een indruk kunnen krijgen. Je wrapper is ook een heel leuk model.

    Groetjes maar weer Lida

    BeantwoordenVerwijderen